DONEER NUDonderdag 28 april:
Klaptafel t.v.v. Kom op tegen Kanker.

Eind april loopt eindelijk de tweede editie van GamersCare, een movement vanuit de gaming community, met als doel geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Er zijn een groot aantal speciale streams, waaronder een speciale 24u stream met Espe live vanuit Barvatar.

Ontdek alles over GamersCare

Ook wij bij MultiVocality dragen ons steentje bij. Op donderdag 28 april organiseren we een speciale editie van onze maandelijkse klaptafel waarbij we mee geld inzamelen voor het goede doel.

We geven daarbij drie exclusieve dates weg. Een date met Jamper, een date met Lotje én een date met ons beide. Op die date spreken wij met je af in een restaurant, en trakteren wij jou op een heerlijke maaltijd. (Obvious disclaimer: de dates zijn puur voor de gezelligheid, en handtastelijkheden worden niet geapprecieerd tenzij we daarvoor expliciet consent geven. Nee is nee, enzo...)

Wil je zo'n date winnen? Geef dan geld. Simpel! We geven de dates weg wanneer ze unlocked worden, wat zoveel wil zeggen als: wanneer we voldoende geld hebben ingezameld. Per schijf van 15 € die je doneert tijdens de stream op donderdag tussen 20u en 23u, krijg je een kans om te winnen. Een 'wheel of names' zal de onschuldige hand spelen die de winnaar zal kiezen.

Milestones om de dates te unlocken:
150 € verzameld = date met Jamper giveaway
300 € verzameld = date met Lotje giveaway
500 € verzameld = date met MultiVocality giveaway