THE BIG 1K Wedstrijdvoorwaarden

Wij geven de prijzen weg zodra we de 1K volgers hebben bereikt. Zodra dat punt bereikt is plannen wij een speciale 1K celebration stream in. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot de dag voordien 23u. Datums zullen gecommuniceerd worden via socials en in onze discord. 

Deelname aan de wedstrijd doe je door het formulier onderaan de wedstrijdpagina correct in te vullen, de winnaars worden bepaald op basis van de kennisvraag en de twee schiftingsvragen. Indien de schiftingsvragen niet voldoende zijn om unieke winnaars te garanderen, zal een dobbelsteen de uiteindelijke winnaar bepalen.

Enkel personen die wonen in België kunnen winnen, minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Je mag maximum 1 keer deelnemen per Twitch-user. Je kan alleen de prijzen winnen als je minstens meer dan 48u het MultiVocality kanaal volgt op Twitch, en je account moet minstens 14 dagen oud zijn. We willen voorkomen dat mensen nep-gebruikers gaan aanmaken gewoon om prijzen te winnen, bij twijfel kan je deelname geweigerd worden.

De prijzen van ALTERNATE en Elgato worden rechtstreeks door hun naar de winnaars opgestuurd. Voor het Sharkoon toetsenbord krijgt de winnaar van ALTERNATE nog een keuze in kleur en lengte. Voor het product van Elgato mag de winnaar één product kiezen uit de gloednieuwe NEO lijn van Elgato.